Who’s Nexters

Dit jaar wordt Bouwdorp 2021 onder voorbehoud georganiseerd. We hopen natuurlijk van harte dat het dit jaar door kan gaan, maar moeten ook rekening houden met de te nemen maatregelen omtrent corona tegen die tijd. We zullen alles in staat stellen om er een leuk, maar vooral “veilig” bouwdorp van te maken. Houd de site/facebook in de gaten voor verdere informatie!

Wanneer kan je je als Who’s Nexter opgeven?

Je bent een Who’s Nexter als je in Achterveld woont en je zit op het voortgezet onderwijs in klas 3 of hoger. Je hoeft absoluut geen bouwer of Young*** te zijn geweest om je als Who’s Nexter op te kunnen geven!

Hoe laat?
Als Who’s Nexter ben je op de maandag vanaf 12.00 uur van harte welkom om de bouwdorpweek te starten.  De overige dagen starten we om 9.30 uur. We sluiten elke dag om 16.00 uur gezamenlijk af.

Wat moet je aan en meenemen?
Draag goede en beschermende kleding en stevige schoenen. Dus geen laarzen, gympen, slippers en crocs. Denk bij mooi weer ook aan zonnebrand en een petje.

Voor de lunch en drinken wordt gezorgd.

Wil jij graag Who’s Nexter worden en ben je nog niet benaderd? Vul dan even het contactformulier in op deze site en we nemen z.s.m. contact met je op!!